lauantai 5. toukokuuta 2012

lahti näyttely ja muuta kivaa

Oltiin viime viikonloppuna Lahden näyttelyssä. Näyttelyssä tuomarina Matti Luoso. Tällä kertaa alku sujui paremmin ja olinkin laittanut roxylle kuonopannan omia käsiä helpottamaan. Jopa V-mäinen häkki meni nopeasti kasaan :) mentiin heti ulkoiluttamaan roxy kun oltiin saatu kamat paikalleen. Sen jälkeen kehä melkein alkoikin. Vein Roxyn Katjalle joka tällä kertaa esitti Roxyn jotta itse näin miten se menee. Tuomari oli aika tiukka ja koko väri skaala käytössä. Roxy sai siis H:n taas.. arvostelu oli kyllä hyvä ja sen perusteella olisi voinut luulla että koira sai paremmankin arvosanan. Laitan arvostelun taas kotisivuille kunhan kerkiän.

Eilen oltiin taas hieman treenailemassa tokoa ja myös näyttelytreenit oli viereisellä kentällä, jonka piti Maarit Kalke, Roxyn kasvattaja. Hyvin meni molemmat treenit, kunhan Roxy alun jälkeen rauhottui kun oli ihana narttu taas edessä ;)

Tänään olin katsomassa Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa palveluskoira näyttelyä ja kuvaamassa collieita. Kuvat tulee kuva galleriaan tepsukan. kuvat.fi. Oli tarkoitus että Roxykin olisi ollut näyttelyssä mutta ilmo ei ollut mennyt perille tai en koskaan sitä ollu laittanutkaan, tiedä häntä. Maksu kyllä oli mennyt ja nt yritän kovasti saada rahani takaisin sieltä :(  Oli jännä että yksikään uros ei saanut SA:ta, nartuista kyllä muutamat. Onko urokset siis laadultaan huononpaa sorttia ?! viime vuonna samassa näyttelyssä oli sama juttu, vaikka olikin eri tuomari ?. Oli kyllä mukava katsoa välillä ja vain kuvata. Ulkona oli kyllä hieman koleeta ja sormet oli hieman kohmeessa kun lähdin kotiin päin. Ainiin Törmäsin siellä myös Roxyn isän omistajaan ja hän kertoi että huomenna on meidän vieressä mätsäri johon hän on menossa ja lupasi ottaa peikin mukaan. kivaa näkee taas roxyn isukin :) ensiviikonloppuna olisi Tampereen näyttely, jos ilmottautuminen nyt on mennyt perille. toivotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti