tiistai 21. elokuuta 2012

Touhuiluja

Ei oo jaksanut nyt päivittää oikeen, kun kiirettä on pitänyt. Roxyn kanssa ollaan taas käyty toko kurssi loppuun ja nyt treenaillaan itsekseen, ilmoitin meidät jopa toko kokeeseen (hullu kun olen). Oon aina sanonu etten mee viralliseen kokeeseen mut kiitos kannustavien ihmisten sinne ollaan päädytty :) Mennään collieiden harrastusleirille jossa vikana päivänä tämä koe järjestetään..Oon varmaan ihan hermona et en ees kuule mitä pitää tehdä ja kaikki menee plörinäks..:/ Kaksi kertaa ollaan myös käyty Hakua kokeilemassa, vaikuttaa kivalta hommalta. Roxy tykkää etsiä ihmisiä muttei tajunnut vielä käyttää nenäänsä kun ei nähnyt minne maalimies meni.. Leirille otin lauantai aamupäiväksi hakua ja iltapäiväksi tokoa ja sunnuntaina onkin sitte toko koe.. perjantaina siellä on koiran kouluttamisesta luento jolle menen, tietoa ei voi koskaan olla liikaa vai??

Jedin kanssa ollaan aika vähän koitettu sivulle menoa ja seuraamista ja perus istumista ja tänne ,maahan jne käskyjä ja nopeasti poika kyllä oppii, vielä kun saisi puolet enemmän tunteja päivään että kerkiäisi touhuta niin olisi kiva :) Nyt pääsee Jedikin jo sitten koirapuistoonkin kun tänään käytiin ottamassa rokotukset. Jedistä on muutenkin tullut iso poika koska eilen oli ensiimmäinen päivä kun on pidättänyt koko työpäivän !! <3 Jee ja tänään sama linja jatkui :) Tänään oltiin myös moikkaamassa Kasper collieta kuten sunnuntainakin, että on kasperkin komistunut :)

Käytiin myös molempien poikien kanssa Sipoossa ja sieltä sitten Loviisassa kylässä. Loviisan käynti oli kyllä todella hyvä koska siellä tehtiin pihaa lapioitiin kiviä kottikärryyn ja kiikutettiin niitä edes takaisn pihalla. Roxy  oli ensiksi hieman kauhuissaan mutta tottui pian kyllä. Ja miehet jotka töitä tekivät olivat kyllä hieman epäilyttäviä ettei kovin lähelle viitinyt mennä. Jedi leikki 2v tytön kanssa nurmikolla uusilla kitty astioilla x) Jedistäkin oli jännää kun naapurin puolella liikkui ihmisiä niin hieman haukahdettiin, kunnes tajutiin ettei tarvinnu pelätä.
Roxy pyörähti Porvoossa ja Helsingissä myös näyttelyssä, tuloksin EH ja EH4! Porvoossa loisti BS koirat ja Black Sara's oli ROP kasvattaja ryhmä ja vissiin RYP 4 jos oikein muistan :)

Jedin harrastukset on vielä auki, Tokoa kyllä treenataan nyt ensin, mutta mietteissä olisi PK-puoli myös.. se jääköön nähtäväksi. Yritän jatkossa taas päivitellä kunhan kiireiltä kerkiän.. viikonloppuna mennään käymään Hämeenlinnassa tutustumassa Hailey kääpiö villakoiraan <3

Jedi ja Kasper vauhdissa

Jedi 4kk


Porvoon näyttelyssä BS Only Oracle, Roxyn veikka

Bs Xanadu

BS Veni, vidi, vici

Veljekset Roxy ja Kasper

kaverukset loviisassa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti