keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tokoa ja tapaamisia

Taas on jäänyt päivittely vähemmälle.. täytyy yrittää petrata tulevaisuudessa.
Ollaan Jedin kanssa aloitettu toko kurssi samassa paikassa, jossa Roxynkin kanssa ollaaan käyty eli Toko-Luokan kursseilla. Todella hyvin on lähtenyt käyntiin ei kiinosta kamalasti muut koirat kun nakki on niiin hyvää :) Ahkera poika on tekemään töitä. Ollaan myös käyty itsekseen treenailemassa tossa sirkuskentällä molempien kanssa ja viime perjantai oli ihan huippu. Treenasin Roxyn kanssa noutoa joka on aina epäonnistunut muualla kuin kotona. Tällä kertaa se haki ja toi minulle ihan käteen saakka kapulan!! Olin niin ylpeä Roxysta <3 Myös Jedin kanssa treenattiin kapulan kanssa ja Jedillä ei ole ongelmia kapulan kanssa. Se juos heti kapulan perään ja lähti kapula suussa juoksemaan ympäri kenttää :) Ja sunnuntaina toko kurssilla leikin kapulalla Jedin kanssa niin se nouti todella hyvin kapulan muutaman kerran, ja saatiin kehuja kouluttajalta :))
 Sunnuntaina myös treffattiin Piaa ja kolmea karvakorvaa. Mentiin pitkälle lenkille ja pysähdyttiin pellolle riehuttamaan koiria ja kyllä ne nautti. Mukana menossa siis Enkeli (Keeshond), Wecara(seropi), Bamse(malamuutti/samojedi mix), ja of course Roxy ja Jedi.














Ollaan myös muutaman kerran käyty moikkaamassa  Jedin mammaa ja siskoa. Viime lauantaina käytiin ja otettiin mukaan Rebecca ja Cecil sisko. Ja myös Roxy oli mukana. Matka alkoi hieman hankalasti sillä Roxy oli ihan ihastunut tyttäreensä ja Cecil ei hakunnut pysyä auton takaosassa vaan hyppäsi Roxyn seuraksi takapenkille jossa Roxy yritti selkään. Hyvä että pikku tytöllä on luonnetta ja kovasti komensi Roxya ja päätti että meneekin taakse veljen seuraksi :) Perillä oli kyllä kova meno päällä kun äiti ja sisko Tata tulivat menoon mukaan :) Roxyn lapsia on useampikin ilmottu helsingin best in pentu näyttelyyn. Tietääkseni mukaan on tulossa Arska, Anette, Tata, Jedi ja Cecil. Tässä kuvia vielä perhetapaamisesta















Myös viime sunnuntaina nähtiin Kasper collie poikaa pitkästä aikaa. Oli Jedin kanssa kuin veljekset, kuvia en saanut sillä oli jo niin hämärää..:(   Tänään Jedillä oli taas jännä päivä lähdettiin ensimmäistä kertaa käymään Prisma keskuksessa ja Faunatarissa. Hieman jännitti liukkaat lattiat mutta reippaasti silti tuli, hieman matalana kyllä :) Ostin Jedille valon pantaan ja molemmille pienet ydin luut, kohta selviää mitä Jedin maha sanoo siitä.
Huomenna olisi tarkoitus taas nähdä pieni kasper collikka. :)

2 kommenttia:

  1. Ui, sinulla on ihana blogi! Onnea pennun johdosta (toodella myöhäiset onnitelut) asun itsekkin Porvoossa ja minulla on pieni Nahka pentu :) Mytta ei siitä sen enempää ;) Toivon paljon postauksia ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Onnea pennusta sinulle! Ja juu Jedihän on jo 15kk :) mutta kiitos silti. Tällä hetkellä asun asikkalassa opiskelemassa mutta voi meihin porvoossakin törmätä!

    VastaaPoista