lauantai 18. toukokuuta 2013

Näyttelytreenit vantaalla

Tänään käytii Jedin kaa näyttelytreeneissä Vantaalla. Samalla kyydillä tuli myös Wilma ja Didi. Jedi oli aivan täpinöissään kun päästiin paikalle kiskoi minkä kerkes ja ei millään tahtonut pysyä paikoillaan.
Hiukan rauhottui kun ensin kuunneltiin kesän näyttely varustuksesta. Ensimmäinen kierros missä piti seisottaa koiraa ja juosta yhdessä ympyrää ei mennyt ihan hyvin kun Jedi vaan laukkasi. Tokalla kerralla meni jo peremmin, mutta välillä koitti ottaa hihnaa suuhun jmun hihaa. Muutaman kerran piti hiukan tuijotella jäykästi uroksia, mutta äkkiä namit vei voiton :) ja Didin kanssa olisi ollut kiva leikkiä. Harjoteltiin edestakaisin juoksua ja sitten ympäri juoksua ja se meni todella hyvin kun mentiin yksin, ja sain kehuja rauhallisesta käännöstä edestakas juoksussa :) viiminen rundi yhdessä meni todella hyvin Jedi ei yrittänyt syödä hihnaa tai hihaa. Jedin kanssa joutuu juosta aika lujaa ja nyt se ravasi todella hyvin :) ja seisominenkin sujui jo lopuksi paremmin :)  Meinasi käydä pieni kähinäkin kun jedi kelli siinä ruoholla oihan rauhassa niin bokseri uros ryntäsi meidän luokse, onneksi Jedi ei  nyt ärsyyntynyt siitä vaikka sama koira oli hiukan ärsytt'nytkin jediä aluksi. ja bokserin omistaja sai viimein vietyä koiransa pois.


Treenien lopuksi halusin ottaa Didistä ja Jedistä kaveri kuvan, ja wilma halusi ottaa juoksu kuvia Didistä ja pää kuvan. Didi ei oikeen tykännyt ja Jedi raukka sai turpiinsa muutaman kerran ilmeisesti Didin namit on hänen eikä muilla ole niille asiaa! Otettiin myös kuva kaveruksisat kun ne seisoivat, halusin kattoa näkyykö turkin ero paljon mutta mielestäni ei se kuvissa erotu :) tässä muutama kuva tämän päiväsestä :)

Didi juoksee :)
Didi ja Jedi
Kaunis Didi! 
Didin pää
Jedi
Tässä näkyy nartun ja uroksen eron selvästi :)
Didi ja Jedi








2 kommenttia: