perjantai 15. marraskuuta 2013

Aksaa, aksaa ja aksaa

Jedin kanssa ollaan nyt aksailtu parin viikon aikana aika paljon, meillä on siis aina maanataina ja tiistaina treenit mutta lisäksi viime lauantaina oli Lotta Vuorela pitämässä koiulutuksen koirakillassa ja oltiin siis siellä.. näin aloittelijoille rata jota harjoteltiin vaikutti aika vaikealta, mutta onneksi tehtiin sitten vaan jotain pätkiä siitä. Lotalla oli hyviä neuvoja ja sain Jedin paremmin hommaan mukaan kun se "nukahtaa" kun ei mitään tehdä. Nyt J innoissaan leikkii ja hetsaamalla se lähtee kun raketti :) Mulle Lotta sanoi että pitäs hommata kevyemmät kengät, ja oikeassa oli kun tuntuu että jää sutimaan paikalle kun pitäisi olla jo menossa.. no sitten oli taas ne ma ja ti treenit  nekin on sujunut ihan hyvin paitsi tiistaina ei jedi oikein keskittynyt itse agiin vaan ihanaan Bc pentuun keroon joka oli katsomossa ja hevosen kakkaan..:/ keppejä ei mennyt hyvin kuten yleensä ja kun kouluttaja komensi niin jedi oli todella loukkaantunut ja "pelkäsi" häntä. No päätettiin sitten Alinan ja Verna- belgin kanssa torstaina mennä möllikisoihin, ensin mentiin vain katsomaan minkälainen rata oli, jos se ois kauheen vaikee niin oltais lähetty lenkille, mutta suht helppohan se oli niin päätettiin sitten osallistua. Mua alko jo jänskättää heti kun oltiin ilmottu meidät, mentii lämppäämään koirat ja menin hätä pissalle ja kun palasin meidän jo piti jedinkaa mennä! Jedi meni tosi reippaasti, mä tietenkin sähläsin siellä mutta nopeasti se oli ohi! ei pudotettu mitään mutta ohjasin Jedin putkeen väärästä päästä  ja sit se oli menos muurin ohi.. Oon niin ylpee itsestäni et menin sinne, se oli se päätavoite. oon niin kauhee jännittää et pakko alottaa mölleistä et sit joskus tulevaisuudessa uskaltaa oikeisiin kisoihin ja kokeisiin. Roxy oli mukana ja sen jälkeen mentii sitten aurinkovuorelle juoksuttaa koiria.

Sitten Roxyyn, sen kanssahan ollaan nyt käyty kahes lääkärissä jatkuva uusiutuvan ripulintakia. ensin käytiin täällä paikallisessa lääkärissä ja se otti verikokeet että katsoo onko haimanvajaatoiminta, ei ollut ja oli heti tyrkyttämässä jotain allergia ruokia. Mun mielestä pitäis vähän tarkemmin tutkia ennen kun rupee johonki allergia kokeiluihin. Olin muutenkin siirtänyt Roxyn jo raakaruualle ja lääkäri ei selvästikään siitä tykänny. Joten päätin soittaa lahteen el.lääkäriin. Niimpä mentiin sitten viime pe sinne ja siellä oli todella ihana mies lääkäri joka heti selitti mitä kaikkea voidaan tehä ja kysyi oireita jne. Otettiin sitten verikokeet kaikesta paitsi siitä haimasta joka oli jo otettu, veri kokeessa ei ollut mitään, sitten ultrattiin vielä maha kun sanoin että suvussa ollut syöpää. Ultrassa ei näkynyt mitään siihen viittaavaa, sapessa näkyi jotain pientä ja toinen eturauhanen oli hiukan laajentunut( tiedä sitten mitä nuo meinaa, muttei kuulemma vielä mtn) saatiin sitten lääkitys suolistotulehduksen hoitoon ja sitä pitää 2 viikkoa lääkitä jonka jälkeen jos uusiutuu otetaan tähystyksessä näytteet suolistosta ja sitten on se allergia epäily..Samalla kysyin Roxyn turkista kun se haisee, niin sanoi että se on talia että jostain syystä on kiihtynyt ainnenvaihdunta. Tähänkin haluan vielä palata. mutta toivon nyt vaan että oireet menee ohi tällä lääkityksellä!

BH-kurssi loppui, saatiin lappukin missä luki mitä ois parannettavaa mutta senkin olen onnistunut hukkaamaan..:( Huomenna menen opettelemaan jälkeä ja tokoilemaan pitkästä aikaa. Harmi kun kohta alkaa Työssäoppiminen ja en pääse agitreeneihin sitten enää, täytyy yrittää porvoon suunnilta saada paikka jostain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti