lauantai 24. toukokuuta 2014

Jedin luonnetesti ja lisää selkäjuttuja

Jedi siis kävi viime keskiviikkona luonnetestissä Oulunkylässä Helsingissä tuomareina oli Anne Juppi ja Auli Kiminki , mua jännitii taas aika paljon muttei yhtn niin paljon mitä aikoinaa Roxyn kanssa. Emma lähti mun kuvaajaksi ja henkiseks turvaks sinne. Ja Myös Jedin kasvattja Anja tuli paikalle. Oltiin toisena vuorossa, harmitti kun piti ottaa Jedin oma narupallo mukaan enkä tietenkään muistanut. No ensin Jedi vähän huonosti lähti leikkimään mutta pikku hiljaa innostui sitten leikkimään köysi lelulla, kepistä ei niinkään. Kelkka piti haukkua ja vähän oli pelottava mutta melko nopeasti mentiin kattoo mikä se on. uhkaavaa ihmistä ei haukkunut mitä ihmettelin kovasti! kun kyllä se ulkona lenkillä saattaa haukkua oudot ihmiset. Haalaria pelästyi ja sille piti vielä jo kun ajan päästäkin murista, tynnyri (se mitä eniten jännitin) oli se pahin Jedilläkin, olisi halunnu pinkoo karkuun mutta kasas hermot ja mentiin tynnyrin luo jossa jedi haki turvaa mamin sylistä, Pimeä huone oli vähän itsellekin mysteeri, jonkun aikaa istuin siellä en kuullut oikeen yhtn koiran tuloa kun katto rapisi sadesta, mutta kaksi kertaa yskäsin ja sitten kutsuin hiljaa jedi nimeä jolloin jedi olikin jo edessäni. sitten seinässä ei tietenkään puolustanut itseään, laukauksisat itsestää ei kun hieman kuunteli mutta oli jo sen verran kuormittunut testistä että aina kun käveltiin olisi halunnut mielummin poispäin paikasta ja lopuksi olisi kumminkin voinut mennä katsomaan mistä pauke kuului :) ja pisteet oli siis 116 ++ :D Oon niin onnellinen, Jedi ei ole tuottanut ikinä mulle pettymystä missään! <3 Tässä vielä erittely pisteistä:
Toimintakyky  +1 Kohtuullinen
Terävyys +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 Pieni
Taisteluhalu +2 Kohtuullinen
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton
Temperamentti +2 Kohtuullisen vilkas
Kovuus -2 Pehmeä
Luoksepäästävyys +2a Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen
Laukauspelottomuus ++ Laukauskokematon

Sitten Roxyn selkään vielä, niin nyttehän siellä on sitten myös LTV1, mitä ei lääkäri ilmeisesti ollu nähny kun ei siitä mitään maininnu. Näin vasta kun se ilmestyi Koiranettiin.  Ja toi Ltv on mulle ihan uus juttu en oo oikee siitä kuullu mitään mitä nyt oon huomannu että niitä on alkanu ilmestyä kun on collieiden selkiä ruvettu kuvaamaan, oidin sitä aika mitättömänä juttuna, ja siltähän se kuulostaa välimuotoinen lanne-risti nikama.
Nyt sitten kun Roxylla se todettiin otin siitä selvää internetin ihmeellisestä maailmasta ja omasta mielestä se on jopa pahempi kun Spondyloosi. muut saa olla mitä mieltä vain. Tämä on se miksi todennäköisesti Roxy on kipeä, kun lääkärillekin ihmettelin kun sanoi ettei spondyloosin pitäisi olla enää kipeä kun täysi silloittuma on tullut. Lisäksi ajattelin soittaa joku päivä kennelliittoon ja kysyä Roxyn lonkkakuvia koska käsittääkseni LTV on synnynnäinen joten se ehkä näkyisi jo siinä iässä. mutta siis LTV voi itsessään aiheuttaa Spondyloosia ja myös pahimmassa tapauksessa halvaannuttaa takapään. Tässä muutama linkki LTV:stä:
http://www.bokseriyhdistys.fi/jalostusjakasvatus/108
http://gamma.nic.fi/~tollerit/html/laaketiedetta/selkasairaudet.htm (Toi LUMBOSAKRAALISTENOOSI)
http://demonsteri.blogspot.fi/2013/04/selkapaasausta.html

Jedinkin meinaan kuvauttaa heti kun pystyn! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti