keskiviikko 31. elokuuta 2016

Pentusuunnitelmia, jännää!

Alkaa jo jännittää kun ajattelee tulevia suunnitelmia. Odotan todella innolla ja samalla pelon sekaisilla tunteilla ensimmäistä pentuetta. Huomenna on jo syyskuu, jos kaikki etenee kuten  olen laskeskellut joulu-tammikuun vaihteessa suunnilleen Titin juoksut pitäisi alkaa!

Odotan kyllä että pennuista tulee mahtavia luonteeltaan, toivottavasti koditkin löytyy kaikille. kotiinhan jää yksi ja Soolo isukin perheeseen menee toinen ja yksi lupaava perhe kävi tässä tutustumassa koiriini, jotka olisivat kiinnostuneet pennusta.

Niin paljon kaikkea mitä pitää muistaa ja huomioida koko tässä projektissa. Pentuopaskin vielä kirjoittamatta, aloitin kyllä jo sitä mutta se jäi sitten..Aika kuluu niin vauhdilla.

Jedi varmasti tykkää kun hän saa "omia" pentuja hoidettavaksi, katsotaan kumpi hoitaa enemmän Jedi vai Titi :D Roxy varmaan on paljon tuolloin äidillä kun ei siedä pentuja ja niille en halua mitään huonoja kokemuksia enkä eristää Roxya.

Seuraavaksi kuullaan varmasti kun juoksut ovat alkaneet :)


Niin ja Jedi poikahan suoritti BH kokeen. Olisi hieman parempaa seuruuta saanut olla mutta paikoitellen teki tosi hienoakin työtä, paikkamakuussa nousi seisomaan muttei liikkunut mihinkään ja kävi vielä uudelleen makuulle. minkäs voi kun noi tytöt niin tuoksuu nenään ;)


-Terhi-

2 kommenttia:

  1. Hihii, tästä postauksesta kyllä oikein huokuui se, miten innoissaan sä oot tästä!<3 Sama vika on kylllä kieltämättä täälläkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä todellakin :D tuntuu epätodelliselta että vihdoin ensimmäinen pentue tulossa <3

      Poista