tiistai 28. helmikuuta 2012

Sitä sun tätä..

Tässä on ollut nyt kaikenlaista, eli toissa lauantaina ei ollut agilitya mentiin kyllä paikalle mutta paikka oli täynnä koirakoita, jokin näyttely koulutus menossa. Odoteltiin jonkin aikaa siinä ja sitten päätin kysyä yhdeltä naiselta että kauan tuo kestää, että kun pitäisi olla agility. Hän pyysi jonkun naisen luokseni joka sanoi että on peruttu ja se on luultavasti ilmoitettu jo siinä vaiheessa kun kurssille on ilmoitettu. ARG! ärsyttää vain mikä siinä on niin vaikeeta sitten muistuttaa meitä sillä olin kolmas joka oli käynyt kysymässä. no eikai siinä auta muu kun sitten lhteä lampsimaan kotia päin.

 Sitten tämä ruokinta, ei olekaan sitten lähtenyt niin hyvin käyntiin kuin aluksi luulin, siirryttiin seuraavaan lihaan kana- kasvis murremixiin, joka sisältää luuta. Tiesin että se saattaa kovettaa vatsaa ja niinhän se sitten tekikin. vähensin määrää lisäsin enemmän kalkkunaa ja kasviksia, mutta ei kauheasti näyttänyt auttavan. Välillä Roxy paskoi muutaman papanan ja sitten taas parin päivän päästä paskoi kunnon läjät useampaan otteeseen, ennätys taisi olla 6 kertaa yhtenä lauantaina! No eikä tässä vielä kaikki Roxyn vatsa tuli kipeäksi, vaikka vatsa olisi toiminutkin hyvin niin sai Roxy semmoisia hepuleita että näytti ettei pystyisi kauaa pidättämään, ensimmäisellä kerralla pelästyin todella että mikä sille tuli ja huusin miestä joka oli jo nukkumassa alas ja luulimme että sillä on vatsa sekaisin. Lähdin yöllä sitten viemaan ulos ja eikä tehnyt mitään nuuski kuseskeli vain normaalin tapaansa.  Muutaman päivän päästä menon kauppaan sitten ostamaan lisää ruokaa ja kokeilimme liha kasvista,ja voimaa ja hieman kanakasvista kun kerroin että kana kovettaa vatsaa. Ajattelin että nyt vatsakivutkin helpottaa kun vaihdetaan luuttomaan ruokaan, mutta toisin kävi :/ vatsa oli suht normaali ,yhtenä päivänä oli löysällä mutta muuten ok ja vatsa kivut jatkui. Soitin sitten viimekeskiviikkona lääkärille ja saimme ajan samalle päivälle. Lääkäri tutki ja tunnusteli mutta Roxy ei aristanut silloin ja sanoinkin että kipu tulee yhtäkkiä ja loppuu yhtäkkiä. Saimme lääkettä joka suojaa vatsaa jos se on ärtynyt ja biobacia ruuan sekaan. Lääkäri käynnin jälkeen ei olekaan mitään kipuja ollut, Siiryttiin riisi kypsä kana linjalle ja nyt ollaan nappuloita syötetty piimällä. Yritän tänään lisätä pienen määrän lihaa nappuloiden sekaan ja katsoo reagoiko vatsa nyt mitenkään.

Lauantai iltana sitten Roxy alkoi ravistelemaan päätään ja piti oikeaa korvaansa alhaalla, arvasin että nyt sitten varmaan korvatulehdus. Ensin putsasin korvan jos se olisikin ollut vain likainen. Sunnuntaina korva oli koko ajan alhaalla ja Roxy vähän väliä ravisteli päätään. Päätin kumminki odottaa maanantaille sillä oli muuten todella pirteä. Eilen sitten kävimme taas Lääkärillä joka otti näytteet korvasta ja sanoi että juuri tämä kipeä korva siellä on bakteeri tulehdus. Oli todella punainen. Ja myös toinen korva oli hieman punainen. Toisessa korvassa oli myös raapaisu jälki, voinut itse aiheuttaa tai toinen koira. Sai sitten antibiootti lääkityksen ja korvatipat :/

Ja samaan aikaan tämän hässäkän kanssa on Roxy käynyt treffeillä yhden ihanan tyttösen kanssa, ei siitä sen enempää ennen kuin jotain varmistuu :))

Niin ja Roxy on ilmoitettu näyttelyyn Lappeenrantaan 2pääsiäispäivänä ja  Lahteen 28.4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti