lauantai 10. maaliskuuta 2012

HYPPÄÄ!



Eli viime vloppuna oltiin taas Agilityssä, mentiin tyylikkäästi myöhässä kun oli sukulaisen synttärit. Ei kuitenkaan jääty mistään paitsi sillä jotain hyötyä siitäkin että on paljon koirakkoja. Meillä oli taas keinua pöydän kanssa paitsi meillä kun ollaan jo ilman menty ensimmäiselläkin kerralla ilman. Se sujui oikein hyvin, nakkien perässä vauhdilla vain keinun toiseen päähän :) ja oli myös TAAS myöskin takaleikkaus, mikä sujui meiltä todella hyvin. Olin oikein tyytyväinen tämän kerran suorituksiin, voin melkein sanoa että meillä sujui ehkä parhaiten, tai toiseksi :) Sitä vauhtia saisi olla edelleenkin lisää.

Luin muuten oikein hyvän jutun vanhasta colliesanomista, missä haastateltiin tokotuomaria. Siinä kerrottiin miten tuomari itse arvostelee koiria ja miten taas jotkut muut. Lopussa haastattelija kysyi että mitä mieltä tuomari on collieista tokossa. Tuomari vastasi : " miten collieta motivoidaan kun kehut kuuluu sen mielestä asiaan ja komentaakaan ei saa kun se loukkaantuu". Ja tuomari oli myös sitä mieltä että enemmän collieita kentille vaan. Tämä oli jotenkin niin osuvasti kirjoitettu. Omalta kohdalta siten että Roxya on vaikea motivoida mutta loukkaannu meidän poika ei.

Tänään on taas agility ja huomenna alkeis kurssin yhden  tunnin korvaus. Toivotaan että sujuu taas hyvin ja poika olisi pirtsakalla päällä.

Peukkuja pidetään pystyssä edelleen että se "historiallinen" pentue tulisi mailmaan <3

Roxy on nyt myös ilmoitettu Tampereelle näyttelyyn toukokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti