sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Haku treeniä ja Agia!

Viime tiistaina mentiin pitkästä aikaa haku treeneihin. Ja Jedi ensimmäistä kertaa metsään ihan etsimään ukkoja. Aiemmin ollaan vaan oltu ilmaisu treeneissä. Jedi oli ihan täpinöissä kun otin sen autosta. Hiukan sain sitä kyllä rauhotettua kun odotettiin kun edellinen koira oli vielä hommissa. Jedille oli järkätty hiukan liian vaativa treeni kun tais mennä muilta ohi kun sanoin ettei olla metsässä ennen oltu. Ensin Jediä kiinnosti muiden jättämät purkit missä oli ollu herkkuja. Jedille oli siis laitettu liikaa haastetta sillä ei ollut haamua eikä perään juoksua vaan ihminen oli ihan piilossa. No lähtin koiran kohti piiloa, Jedi lähti juoksemaan mutta kääntyi takaisn luokseni. Menin hiukan lähemmäs ja lähetin se lähti ja pysähtyi sitten se näki että kuusen takana oli joku tai jokin. Jedi alkoi puhku haukkua ja  menin vielä lähemmäs ja lähetin, niin sitten Jedi meni innoissaan kun huomasi että siellähän oli ihminen ja vielä tuttu niin pussattiin ja oltiin iloisia :) Seuraava lähetys; Jedi lähti vauhdikkaasti ja juos piilon ohi. KOitin kutsua koiaa kerran, mutta Jedi alkoi kiertää piiloa muutaman kerran taisi kiertää jonka jälkeen löysi Ukon! hienosti käytti nenäänsä. Kolmas lähetys oli  haamu ja otettiin maalimies lähemmäs se meni jo paremmin hiukan taisi mennä ohimujtta sitten löysi. Neljäs oli haamu myös ja Jedi juos sinne ihan suoraan.! Eli ihan hyvin siis, ens kerralla aloitellaan hieman helpommasta ehkäpä peräänjuoksusta ja maalimiehet susht lähellä. :)


Tänään oli sitten taas Agilityä,meitä oli paikalla aika vähän. Tänään tehtiin enemmän sarjoja. Me treenattiin valssia  siten että oli neljä estettä ja niitä piti mennä niinkuin ristiin. Tämä oli aika vaikeeta ohjaajalle ei niinkään koiralle. Myös samassa tuli takaa kiertoa treenattua. ja toisella puolella hallia oli sitten puomia ja rengas ja normi hyppy. rengaskin meni jo paremmin ettei Jedi tullut ali enään. Muutaman kerran yritti kiertää mutta saatiin sitten hyppäämään. Puomi meni jo vauhdilla ja pysähtyi hyvin oikealle alueelle. Lopuksi tehtiin vielä rata jossa oli este, putki muuri, 3 hyppyä, kaari putki jonka jälkeen 2 hyppyä, pituus, putki ja hyppy. Tätä jouduttiin kyllä menemään aika osissa kun koira ei vielä irtoa kunnolla vaan muutaman hypyn jälkeen tulee luokse eikä jatka hyppyjä. Loppu pätkän Jedi meni sitten hienosti kun muutaman kerran oltiin käyty läpi ja palkattu välissä. Tehtiin myös omaa rataa missä oli hyppy, muuri takaa , ja rengas. Tässä oli paljon vauhtia Jedillä jonka takia jätti renkaan muutaman kerran väliin. Kuumahan tuollakin tuli. On se vaan kivaa tuo Agility toivottavasti tulisi jatko kurssikin..


Eilen vietettiin vaan ihanaa kesäpäivää siskoni ja koirien kanssa Porvoon Maarissa picknikin parissa. Tässä hiukan tunnelmia siitä:




Evääksi oli raikasta kurkkua
Roxyn suurinta herkkua!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti