keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Lauman jatke ja harrastuksia

Viime lauantaina kävimme  Rebecan ja Cecilin kanssa treenaamassa agilityä Ojangossa. Oli todella kuuma mutta kivaa oli. Jedin keskittymistä häiritsi selvästi viereisessä kentällä treenaava koira ja myös kuumuus. Olin päättänyt kokeilla kaikki kontakti esteitä kun niitä emme ole treenanneet paljoa kurssilla.Mentiin keinu mikä oli normaalia leveämpi ja se meni hyvin ei Jedi tuntunut huomaavan että se edes liikkui :) treenattiin myös rengasta, minkä Jedi mielellään aina kiertäisi vaikkei sitä pelkää. myös keppejä treenattiin ensi kertaa ilman verkkoja ja jedi osasi todella hienosti! myös kokonaista puomia mentiin ja jedi meni vauhdilla, saa itse hiukan peltä että se tulee vielä alas kun niin kova meno on pojalla. Otettiin myös pientä rataa. Siirryttiin toiselle kentälle (Ojangossa monta kenttää virekkäin) siellä otin keppejä taas, sitten halusin katsoa mitä jedi sanoo A-esteestä, Roxyn kanssahan meni aika mönkään eka kerta kun oli niin liukas pinta ja jyrkkä este. Tämä oli kyllä hyvä pintainen. No lähin koittamaan niin saman tien jedi juos esteen päälle ei mitään ongelmaa ja sitten se meni kun vettä vaan :) Jedi on kyllä todella mukava kun kerran jonkun tekee niin tietää että se menee sen uudestaankin! sitten vielä otettiin rata lopuksi, radat on haastelliisia vielä kun jedi on vielä niin kiinni kädessä..:( ja meillä oli radassa myös valssia mitä on hyvä itse treenata :) Lopuksi otettiin hiukan paikkista joka olisi voinut mennä paremmin, ja sitten tehtiin vielä lenkki että sisarukset sai leikkiä :)  ja pakko sanoa että Cecil tyttönen meni todella hienosti, ja rata sujui  cecililtä ja rebecalta odella hienosti!

Sitten Sunnuntaina aamulla aikasin lähdin ajamaan kohti hämeenkyröä. Menin allekirjoittamaan nimen papereihin, uuden lauman jatkeen joka on yhteisomistuksessa Johanna Nikolovin kanssa. Uusi tulokas on TimTam ja hän on pina eli pitkäkarvainen nahka! Kun törmäsin pentueilmoitukseen jossa luki että pentueessa pinoja  alkoi heti pääsää raksuttamaan ajatus jospa se olisi minun; no en pysty nyt kumminkaan itselleni kolmatta koiraa ottamaan ja soitin Johannalle ja ehdotin tätä ja olemme etsimässä TimTamille sijoitus kotia. Ja se myös miksi tämä pentue kiinnosti kovasti on että molemmat vanhemmat on Australialaisia,Isä asuu siellä ja emä tuotiin astutettuna tänne joten ihan uutta verta myös nahkoille tästä.  Ensin luulimme Johannan kanssa että tyttö oli mennyt ja vähän luovuttiin ajatuksesta mutta sitten ilmoitusta oli päivitetty ja siinä oli että pina tyttö vapaana ja heti soitto johannalle ja viestiä kasvattajalle. Käytiin katsomassa Timtamia kun pennut olivat 5 viikkoisia ja varattiin pentu. Hiukan testailtin pentua, vietiin vieraaseen huoneeseen yksin ei välittänyt mitään heti lähti tutustumaan paikkaan. Kupilla kolautettiin lattiaan, hiukan häntä laski mutta heti matka jatkui reippaana, vielä veimme sen autoon ja sielläkin heti vaan tutkimaan. Todella reipas pentu siis :) eikä tosiaan jää kakkoseksi veljilleen :) TimTam oli ainoa tyttö ja seuranaan sillä oli 8 veljeä, joista kaksi pinoja :) ja siis sunnuntaina iltana Tim Tam muutti Johannan luokse josta sen olisi tarkoitus matkata sijoituskotiin, kunhan hyvä semmoinen ensin löytyy! Mielellään harrastavaan kotiin! Tässä pienokaisesta kuvia :)







Ensimmäisissä kuvissa timtam on viisi viikkoa ja toisissa seitsemän viikkoa.  


Ja meillähän oli myös sunnuntaina taas agility jedinkaa. Sielläkin oli nyt keppejä ja kontakteja, puomi ja A. ja lisäksi treenattiin takaakiertoa ja valssia. Ei ole helppoa ei :) kouluttaja kehui että Jedi on selvästi syttynyt tähän :) ja saadaan jatko kurssikin ja ehkä saadaan lupa mennä keskenään treenimään hallille :)

Ja sitten myös pitkään odotettu tapahtui, Kennelnimi hyväksyttiin elikkäs kennelnimi jolla tulvaisuudessa kasvatan on Scotfox's. hiukan harmitti että tämä oli vasta toinen nimi ehdotukseni, mutta ensimmäisen kanssa oli luultavsti liian samankaltainen jo olemassa.   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti