perjantai 16. elokuuta 2013

Näyttely ja treeniä

Käytiin molempien poikien kanssa Porvoossa näyttelyssä, tuomarina Irina Pole..jtn. Kuulemma tarkka tuomari joten Jedille en H:ta parempaa odottanut. Jedi osasi käyttäytyä onneksi hyvin, mutta turkkia se tiputtaa edelleen ja enemmän taas mitä vähän aikaa sitten ja olen sen vielä Syyskuullekkin ilmoittanut Porvoon näyttelyyn..:( niin siiis sieltä näyttelystä tuli sitten se H! arvostelussa oli jotain että on vielä kehittymätön ja etuosasta mainittiin ja myös turkista, kumma juttu! :D eli siis aivan asiaa kyllä. Tykkäsin tuomarista oli mukavan oloinen ja perusteli vielä miksi antoi minkä antoi..vauhdista koira vaihtoon ja Roxyn vuoro, kehässä oli todella raskasta juosta, todella pitkää ruohoa ei kyllä liikkeitä kauheasti nähnyt. Ja tuomari ei juoksuttanutkaan paljon kun vain edestakaisin. Roxyn tulos oli EH, niinkuin muidenkin avo urosten. ja sitten sijoituttiin 4:stä 3:nneksi! :) eli siis EH3! ja Tuomari perusteli että hieman liian raskaspää! Niin ja oli huvittavaa kun Tuomari muutamilta uroksilta ainakin kokeili etuosaa "heilutella" ihmettelin sitä kehän laidalla ja naureskelin ettei Roxy ainakaan horju! ja eihän se Roxya kokeillutkaan :) Ihan oli mukava reissu, jonka jälkeen sisko lähti mukana meille. Seuraava siis sitten syyskuun 14 pvä.

Ilmoitin Roxyn vihdoin vuoden tauon jälkeen toko kisoihin, collieiden tokomestikseen :) kisa on 1.9. Pitäisi alkaa muistuttaa mieleen Roxylle taas mitä sitten pitikään tehdä! jospa se ykkönen tulisi :) myös Roxyn tyttö cecil on kisoissa! :) toivotaan vaan ettei cecil ainakaan ole paikkiksessa vieressä kun Roxy rakastaa tytärtään hieman liikaa :D Jos kisa menee hyvin ilmotan Roxyn pariin muuhunkin kisaan, tavoitteena saada se TK1.

Jedin kanssa toko pitkittyy nyt kun pojanpäässä ei liiku muuta kun ihanat tytöt ja viholliset eli urokset!
Agility ryhmään päästiin Jedin kanssa, Kanavan koirakiltaan ja ensimmäiset treenit oli tiistaina. Oli kyllä todella aloitteleva olo kun muut taitaa kaikki kisata. Meillä ei sujunut hyvin vaan Jedi merkkas putken ja sen jälkeen nenä oli vain maassa kiinni ja korvia ei todellakaan ollut. Toivon todella että se oli tuo ensimmäinen kerta, kun vieras maneesi. Aluksi meni muutaman kerran hyvinkin, mutta kun löysi hajun ei se sitä enää jättänyt..:/ Toivon niin että se äkkiä kasvaa aikuiseksi..HUOH.

Koulu on lähtenyt kivasti, meillä tulee olemaan paljon työssäoppimista 8vkoa navetassa ja 8vkoa eläinkaupassa tai eläinhoitolassa ja ennen näitä pitää koulun navetassa olla käytynynä 2 navettaviikkoa!
Mielenkiinnolla odotan noita navettaviikkoja että näkee mitä se on, mutta TOP pelottaa hieman.
Mukavia koira/koulukavereita ollaan myös saatu tästä lähistöltä myös :)

Kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti