tiistai 20. elokuuta 2013

Tokoa ja Aksaa

No nii ollaan päästy (lue; saatu aikaseksi) treenaamaan tokoa, viime lauantaina kävästiin treenailemassa, otin Jedinkin mukaan  jotta voin kokeilla että tuleeko siitä mitään. Ennen kuin treenni seuramme saapui, otin tai ainakin yritin ottaa paikkista molempienkaa. No se ei ihan menny niin hyvin kuin ois voinu, kun jedi ei mene maahan ja käsken uudestaan nousee Roxy ylös..:/ mutta lopulta sain ne kumminkin makaamaan ja otin jonkun verran etäisyyttä ja kaksi minuuttia siinä sitten olivat :) Sitten otin Roxyn ja otettiin  kaikkea paitsi ei hyppyä (kun en viitsinyt raahata ja en tiennyt saako autoa mihinkään lähelle jätettyä). Roxy teki innokkaasti kun itse olin mahdollisimman innokas. Saatiin hiukan häiriötäkin kun joku nevahööd poika tuli kyttää mitä tehtiin, eikä R välittänyt mitään :) Lisäksi otettiin BH kaaviota ja kun se oli tehty saapui jo treeni seura :) Otin vielä hiukan R:n kanssa seuraamista ja jääviä liikkeitä. Liikkeestä Maahan meno ei ole ihan varmaa, monesti meni vasta toisella käskyllä. Sitten otettiin paikkista niin ,että R oli kahden nartun välissä joista toinen oli vielä Labbis joita R yleensä rakastaa(muttei tällä kertaa). Roxy nousi otti muutaman askeleen eteenpäin, lähdin sitä kohti ja sanoin Roxy niin Roxy muisti mitä olikaan tekemässä ja kävi maahan. Muttei mennyt narttujen luo, Yllätyin :)Ja otin myös henkilö ryhmää mitä R BH-kurssilla jäi ihmettelemään ja haistelemaan ja niinhän se nytkin teki, sitä siis pitää ottaa eri ihmisten kanssa. Lisää treeniä katsoo jos vaikka ylihuomenna menis treenailemaan taas. Ja sitten otin myös Jedin kanssa ihan lyhyitä seuraamisia ja maahan menoa liikkeestä, ja sehän jopa kuunteli. :) Toivoa siis on :)

Tänään oltiin sitten taas aksa treeneissä ja ollut muutenkin hiukan huono päivä. Ajattelin ettei taas tule mitään, mutta olin päättänyt että itse olen innostava ja leikkisä niin ehkä se innostuu. Ennen kun mentiin maneesiin niin leikin Jedinkaa pallonarulla se oli innoissaan. mutta heti kun jonkun hajun sai maneesissa niin oli kuono koko ajan menossa maahan. Sain sen innostettu ensin sillä pallolla ja otettiin ihan vaan kaksi hyppyä peräkkäin. Sitten otettiin kolmen setti ja Jedi meni hyvin, itse en niinkään ;) Onneksi kouluttajalta sai heti hyviä vinkkejä :) Lppuksi otettiin vielä keppejä ajureiden avulla, ja mulla ei oo niistä hyviä kokemuksia. Ollaan siis jedinkaa opeteltu verkkojenkaa keppejä ja kerran kokeiltu ajureita niin Jedi hyppi aina yli tai meni ali. Ja niinhän se nytkin muutaman kerran meinas. mutta saatiin se menemään kumminkin kaikki kepit ilman että tuli yli :)
Mutta hyvä fiilis jäi treeneistä, lisää :) ja kun mentiin ulos otin vielä jedin sivulle ja hieman seuraamista ja liikkeestä maahan, ai että meni hienosti! En muista että milloin olis noin hyvin seurannu ilman imutusta! :) kyllä siitä vielä joskus jotain tulee :) Hiljaa hyvä tulee :)

nyt nukkumaan että jaksaa oppia uutta koulussa-->


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti