tiistai 27. elokuuta 2013

Tokotusta

Oltiimpa tuossa viime viikolla treenaamassa tokoa ja Olipa erikoiset toko treenit.. oltiin siis just alottelemassa treenejä kun joku känninen ukko tulee siihen höpöttää jotain, siis ei saanu mtn selvää.. silitteli koiria ja kätteli meitä ja höpötteli jotain. koitti myös meitä saada viereiseen taloon kattomaan jotain mitä siis ei ymmärretty. no koitettiin olla noteeraamatta sitä kun koitti mennä irrottaa Jediä jakapallomaalista missä oli kiinni, no karjasin tietenkin jotain tyyliin: Et Mitä helvettiä, irti siitä tjms. ja Kaveri huutaa sitten sille että lähe nyt menee siitä ja se sit hermostui ja otti pyöränsä ja tuli kohti ja siis käveli Jediä päin pyörällään ja lähti pyörän kaa jahtaamaan kaveria ja sen koiraa!! Sitten sanottiin että soitetaan poliisit ja sitten se lähti menee... Huh huh. Jatkettiin sitten treenejä ja siihen tuli yksi poika seuraamaan treenejä. Jonkun ajan päästä kun treenasun Jedin kanssa alkoi jedi murista ja kun katsoin niin kukas se taas sieltä tuli, sama hullu ukko! Äkkiä koira kiinni ja toisen koiran luo ja soitettiin sitten poliisille. Ukko tuli taas jotain höpisee jilmeisesti oli siis hukannu pyöränsä ja sitä kysyi että mihi päin lähti pyöränsä kanssa, ja näytin suunnan. Poika joka oli tullut siihen kertoi että mies oli ennenkin häiriköinyt ja miehen nimi on Kalle ja se asuu ihan siinä viereisessä talossa, ja jopa hänen isänsä joka on poliisi myös niin on myös joutunut komentamaan niskasta kyseistä miestä! Taitaa meidän treenipaikka muuttua.. Ooteltiin poliisia muttei tiedetty oliko edes tulossa, niin lähdettiin kotiin..Mutta hyvää tässä oli se ettei Jedille käynyt mtn ja Treenit meni Jedinkaa toosi hyvin, se oli ihan liekeissä!!  alotettiin ruutu treeni ja otettiin jääviä, hyppyä ja noutoa. Roxy oli reipas myös mutta on näköjään unohtanut hypyn kokoaan  ja siis kaksviikkoa kokeeseen.

Nyt ollaan kotona treenattu hyppyä ja se jotenkin jo sujuu, huomenna ois tarkotus mennä koulukavereiden ja opettajan kanssa treenailemaan tokoa, Roxynkaa pitää ottaa hyppyä ja paikkista, muut menee ihan Roxymaisen hyvin ;)  Jedinkaa kaikkea :) 

Tänään on taas aksaa Jedinkaa jee! toivotaan että meneee hyvin! Noi nuoret pojat on vaan niin arvaamattomia, koskaan ei tiedä onko mielenkiintoisempaa treenata vai nuuskia.. 

Niin ja ilmotin meidät jälleen Roxynkaa BH-kurssille :) se alkaa 12.9 :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti